Header pic

Pic

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας - Εμβολιαστική δράση για άπορους και ανασφάλιστους


Διάθεση εμβολίων για την κάλυψη των αναγκών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με αδυναμία πρόσβασης στο σύστημα υγείας

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας συμμετέχοντας στην εμβολιαστική δράση για απόρους – ανασφάλιστους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με αδυναμία πρόσβασης στο σύστημα υγείας, που διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έλαβε τις ακόλουθες ποσότητες εμβολίων για παιδιά:
  1. TETRAVAC - 2 δόσεις
  2. MMR – 10 δόσεις
  3. Ηπατ.Β Παιδιατρικό – 10 δόσεις
  4. Αιμόφιλος ινφλουέντζας – 10 δόσεις
  5. Ανεμοβλογιάς – 10 δόσεις
  6. HPV Ανθ. Θηλωμ. – 2 δόσεις  
Τα εμβόλια διατίθενται δωρεάν και οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται χωρίς χρηματικό αντίτιμο κάθε Τετάρτη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από ειδικευμένο προσωπικό και σε συνεργασία με την Παιδίατρο κα Βασιλική Παπαντώνη.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, ευελπιστώντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες που έχουν ως μοναδικό και πρωταρχικό σκοπό το όφελος των δημοτών, οι οποίοι χρειάζονται στήριξη με τον οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο, θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, ευχαριστεί την κα Παπαντώνη για την εθελοντική προσφορά της και την άμεση ευαισθητοποίησή της και τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, Ιατρό κο Διαμαντόπουλο Βασίλειο, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση ουσιαστικών θεμάτων.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να προσέλθουν στο Δημαρχείο, με το βιβλιάριο υγείας του τέκνου τους (αρμόδια υπάλληλος Μποβολανέα Βίκη, τηλ. επικοινωνίας: 27553 60101).
Σε συνεργασία με την ιατρό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας
Παναγιώτης Κ. Μαντάς   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.