Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβουνι από τον Παγγορτυνιακό με... εξω-αγωνιστικά παράπονα

Την ήττα γνώρισε το πρωί της Κυριακής η ομάδα του Κορακοβουνίου από τον Παγγορτυνιακό.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου παρά τις πολλές απουσίες, κατάφερε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2 λεπτό του αγώνα με τον Γιάννη Ρεντούλη. από εκεί και πέρα η ομάδα του Παγγορτυνιακού είχε την κατοχή και πίεσε για ένα γκολ χωρίς αποτέλεσμα με την ομάδα του Κορακοβουνίου με αμυντικό προσανατολισμό και αντεπιθέσεις να κρατάει το 0-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο χωρίς να αλλάξει κάτι η ομάδα του Παγγορτυνικού ισοφάρισε στο 50' και 5 λεπτά αργότερα ο νεαρός Γιάννης Χονδρολέος είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο χέρι (με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συντηρητικό κάταγμα στο χέρι) καθώς σε διεκδικήσιμη φάση ο αντίπαλος πέσε πάνω του και τον έριξε στο έδαφος άτσαλα. Στην συνέχεια του αγώνα ο Παγγορτυνιακός πίεζε για να πετύχει κάποιο γκολ και το Κορακοβούνι με αντεπιθέσεις δημιούργησε φάσεις και χάνοντας καλές ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα χωρίς αποτέλεσμα και στο 75΄βρέθηκε πίσω στο σκορ καθώς ο Παγγορτυνιακός έκανε δύο τα τέρματα του πήρε έτσι μια πολύτιμη νίκη στην μάχη για την σωτηρία του.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου έχει παράπονα γιατί ο γιατρός του αγώνα αρνήθηκε να πάρει τηλέφωνο ασθενοφόρο την ώρα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της ομάδα του Κορακοβουνίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με Ι.Χ και ότι ο παρατηρητής Πασιαλής Δημήτριος έφυγε από το γήπεδο στο 60' χωρίς λόγο.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου αλλά και το Korakovouni Web Radio ευχονται περαστικά στον νεαρό ποδοσφαιριστή Ιωάννη Χονδρολέο και ταχεία ανάρρωση 

1 σχόλιο:

  1. Περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, είναι σκληρό καρύδι και θα γιάνει γρήγορα. Ας μας πει κάποιος όμως τι γίνεται με την ομάδα. Ας αποφασίσουν τι θέλουν. Παίχτες που να πληρώνονται και να μένουμε κατηγορία ή παίχτες που δεν μπορούν να μας κρατήσουν στην κατηγορία; Ποίοι πληρώνονται και πως; Με χαρτιά και με αποδείξεις. Διαλύετε την ομάδα όταν καθόσαστε και ακούτε τους απέξω. Αν οι απέξω είχαν ενδιαφέρον για την ομάδα θα ήταν και στο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.