Header pic

Pic

290 χρωματιστοί κάδοι και νησίδες ανακύκλωσης στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Σε προμήθεια 290 κάδων ανακύκλωσης θα προχωρήσει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος του για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα ο Δήμος θα προμηθευτεί:
50 πλαστικούς κάδους χρώματος κίτρινου για ανακύκλωση μετάλλων χωρητικότητας 240 λίτρων.
50 πλαστικούς κάδους χρώματος πράσινου για ανακύκλωση γυαλιού χωρητικότητας 240 λίτρων.
90 πλαστικούς κάδους χρώματος καφέ για οργανικά απορρίμματα χωρητικότητας 240 λίτρων.
50 πλαστικούς κάδους ανακύκλωσης με θυρίδα για χαρτί χωρητικότητας 1100 λίτρων
50 πλαστικούς κάδους ανακύκλωσης με οπές για πλαστικά χωρητικότητας 1100 λίτρων.
Το συνολικό κόστος για το δήμο ανέρχεται στις 44.538,30 ευρώ.
Σε κάθε κάδο, θα υπάρχει εµφανής ένδειξη µε το υλικό (ανακύκλωσης) καθώς και λογότυπο του ∆ήµου Β. Κυνουρίας. Οι κάδοι αναμένεται να παραδοθούν σε 20 μέρες.
Παράλληλα, ο δήμος θα προχωρήσει σε δημιουργία «νησίδων ανακύκλωσης» ή «οικολογικών νησίδων» που είναι οριοθετημένοι χώροι, αρκετά μεγάλοι σε έκταση, στους οποίους τοποθετούνται κάδοι για να εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες.
Η χρήση τους επιτρέπει την επιτυχέστερη διαλογή των απορριμμάτων, τη μείωση του όγκου από τους συμβατούς κάδους ενώ εξυπηρετούνται τόσο οι δημότες για να μπορούν πιο εύκολα να εναποθέτουν τα ανακυκλώσιμα υλικά όσο και η υπηρεσία αποκομιδής του δήμου και φυσικά συμβάλλουν στην καλύτερη αισθητική εικόνα μίας περιοχής.
http://www.drt915.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.