Header pic

Pic

Τρίπολη: Πωλούσε λαχνούς «μαϊμού» για λαχειοφόρο αγορά

Δεκάδες ανυποψίαστοι πολίτες είχαν πέσει θύματα ενός επιτήδειου που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, παριστάνοντας τον εκπρόσωπο συλλόγου από την κοινότητα Παλαιόπυργο, που έκανε έρανο για μια... ανύπαρκτη λαχειοφόρο αγορά με διάφορα δώρα!


Μόνο τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ο 53χρονος απατεώνας φέρεται να εξαπάτησε τουλάχιστον έξι άτομα τα οποία αγόρασαν λαχνούς αξίας 48 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον συνέλαβαν μετά από καταγγελίες, εκτιμούν ότι τα θύματα είναι πολύ περισσότερα. Δεν τον κατήγγειλαν, όμως, επειδή το κόστος των λαχνών που πωλούσε ήταν ιδιαίτερα χαμηλό, μόλις ένα ευρώ ο ένας.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 53χρονο δράστη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης με την κατηγορία της απάτης, αλλά συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν πόσους κατάφερε να εξαπατήσει, καθώς έχουν πληροφορίες ότι πωλούσε λαχνούς «μαϊμού» επί αρκετούς μήνες πριν από τη σύλληψή του!

*** Λαχνούς για «μαϊμού» λαχειοφόρο αγορά πωλούσαν και άλλοι έξι Έλληνες 33 ως 65 χρόνων σε περιοχή της Κοζάνης και μάλιστα είχαν διαθέσει συνολικά 299 κουπόνια με τιμή ένα ευρώ για τον καθένα! Πολίτες κατήγγειλαν στον παράνομα συγκαλυμμένο έρανο και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τους δράστες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τους ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και λαχειοφόρων αγορών.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 299 ευρώ και τα μπλοκ κουπονιών των 100 φύλων από τα οποία έδιναν τους λαχνούς.


ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.