Header pic

Pic

Νίκη παραμονής για την ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλο τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης

Στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα συναντήθηκαν σήμερα Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 οι  ομάδες του Κορακοβουνίου και του Πανιωνίου Μεγαλοπόλεως για τον μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα.


Ο αγώνας ξεκίνησε στις 4.00μμ και το Κορακβούνι επτά (7') λεπτά αργότερα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ανδρέα Κουλεντιανό με έναν περιπετειώδη τρόπο. Ο έδιωξε την μπάλα με κεφαλιά αφού αυτή είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος, σύμφωνα με την κοινή γνώμη διατητή  και επόπτη γραμμών.

Η ομάδα του Πανιωνίου δεν αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε άμεσα, πετυχαίνοντας την ισοφάριση με τον Ζέρβα, δύο μόλις λεπτά αργότερα (9'). Το παιχνίδι μετά τα τέρματα αυτά συνεχίστηκε περισσότερο στο κέντρο με τη μπάλα να κινείται στον χώρο αυτό.

Στο 29' όμως το Κορακοβούνι βγαίνει στην επίθεση και ο Ανδρέας Ρουμπής πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του και κάνει το 2 - 1. Αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη προσφορά στην ομάδα του Ανδρέα Ρουμπή καθώς και το υπέροχο γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, στον αγώνα της ομάδας απέναντι στο Α.Σ.Λ «Το Λεωνίδιον» (δείτε το βίντεο - 3' 48'').

Με το σκορ 2 - 1 υπέρ της ομάδας του Κορακοβουνίου έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κορακοβούνι ανέβασε την απόδοσή του και δεν επέτρεψε στην ομάδα του Πανιωνίου να αντιδράσει και να πετύχει κάποιο γκολ που θα έφερνε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα.

Σαν φυσική κατάληξη ήρθε και το τρίτο τέρμα για την ομάδα του Κορακοβουνίου με εκτελεστή τον Μιχάλη Κουρμπέλη, που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Ο Κουρμπέλης σκόραρε στο 85' και έσβησε κάθε ελπίδα για τον Πανιώνιο να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Κορακοβουνίου πήρε τρεις χρυσούς βαθμούς που της εξασφαλίζουν την παραμονή της στην Ά κατηγορία του πρωταθλήματος Αρκαδίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.