Header pic

Pic

Νεότερες ειδήσεις από τη βεβήλωση του νεκροταφείου στο Κορακοβούνι

Σαν βόμβα έπεσε στη μικρή κοινότητα του Κορακοβουνίου η πράξη βεβήλωσης του νεκροταφείου και η σοβαρή ένδειξη για τέλεση τελετών μαγείας. Σε προηγούμενο άρθρο...



...αναφέραμε το γεγονός (διαβάστε εδώ) για τα πεπραγμένα αγνώστων στο Ιερό της εκκλησίας του κοιμητηρίου Κορακοβουνίου.

Σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο χώρο βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα οι αστυνομικοί και ο διοικητής του Α.Τ. Παραλίου Άστρους για περαιτέρω έρευνα στον τόπο. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι αστυνομικοί ερεύνησαν το χώρο για στοιχεία ενώ η Σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το μαχαίρι και τον σπόγγο. Τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Σήμανσης.

Ο ιερέας του χωριού, κ.Κωνσταντίνος Σαμαρτζής ενημέρωσε τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για το γεγονός και για τις ενέργειες της αστυνομίας.

Για περισσότερα θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.


Προηγούμενα άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.