Header pic

Pic

Ήττα στις καθυστερήσεις για το Κορακοβουνι από το Λεωνίδιο (φώτο)


Την ήττα σε ένα δραματικό φινάλε γνώρισε το Κορακοβούνι από την ομάδα του Λεωνιδίου με σκορ 1-2.



 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Λεωνιδίου είχε την κατοχή της μπάλας, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία στο 44' την οποία απόκρουσε υπέροχα ο Π.Τετώρος, με την ομάδα του Κορακοβουνίου με αντεπιθέσεις να γίνεται απειλητική χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κουλεντιανό Α. και Ρουμπή Α.

 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λεωνιδίου ευτύχησε να προηγηθεί στο 47' με τον Λάτση, ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Κορακοβουνίου. Έπειτα το Κορακοβούνι αντέδρασε ανέβασε απόδοση, έχασε ευκαιρίες για να έρθει στο 92' ο Ρουμπής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να ισοφαρίσει σε 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έρθουν ισοπαλία στο 96' (ενώ τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν 4) η ομάδα του Λεωνιδίου με τον Χιώτη έκανε το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από κερδισμένο φάουλ.

Επόμενη αγωνιστική:Νικηταράς-Κορακοβούνι στο γήπεδο του Άστρους την Κυριακή 20-3-2016


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Δόξα Μεγαλόπολης 51

2. Πανθυρεατικός 51

3. ΑΕΚ Τρίπολης 41

4. Τεγέα 37

5. Λεωνίδιο 34

6. Βρασιές 27

7. Πανιώνιος 24

8. Απόλλων 24

9. Ολυμπιακός Λ. 22

10. Κορακοβούνι 20

11. Νικηταράς 16

12. Παγγορτυνιακός 16

13. Φαλαισία -6






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.