Header pic

Pic

Εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών στην Αργολίδα

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένα (1) άτομο, όπου σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, σε γραφεία στο Άργος Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (27.3.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, ο 30χρονος, χθες (27.3.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξε δύο (2) γραφεία ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους και συνελήφθη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, είχε διαπράξει και τις κάτωθι κλοπές και απόπειρες κλοπών:
Την 18/19.3.2016, στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξε τρία (3) γραφεία ημεδαπών, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά, τρείς (3) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνολικής αξίας -1.850- ευρώ.
Την 26.3.2016, στο Άργος Αργολίδας, διέρρηξε τρία (3) γραφεία ημεδαπών, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.

Ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.