Header pic

Pic

Ναύπλιο: Συλλήψεις για κλοπή και πώληση χάλκινων καλωδίων

Συνελήφθησαν στο Ναύπλιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Ρουμάνοι ηλικίας 30 και 47 ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα πηνίων χαλκού, συνολικού βάρους 150 κιλών.


Τον χαλκό οι δύο Ρουμάνοι είχαν κλέψει από εγκαταλειμμένη επιχείρηση την στο Ναύπλιο, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ακόμη, ένας 40χρονος Έλληνας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ένας 51χρονος Έλληνας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν χρήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.



ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.