Header pic

Pic

Αστυνομικό δελτίο για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 22.3.2016 έως και σήμερα (30.3.2016), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις...



... στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια είκοσι έξι (826) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια δεκαεννέα (619) ήταν ημεδαποί και διακόσια επτά (207) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια πενήντα έξι (656) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα εννέα (159) άτομα, από τα οποία ενενήντα οκτώ (98) ήταν ημεδαποί και εξήντα ένα (61) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα ένα (51) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.

Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Εννέα (9) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Τρείς (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Τρεις (3) ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή.

Τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.

Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Επτά (7) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.

Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Εξιχνιάστηκαν:

Από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, δύο (2) περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής, αντίστοιχα, σε γραφεία επιχειρήσεων, που είχαν γίνει την 11/12.2.2016, στο Άργος Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος ιδιοκτησίας ημεδαπού, που είχε γίνει την 9.1.2016 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δεκαπέντε (315) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία (1) παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και μία (1) παράβαση για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.