Header pic

Pic

Πρεμιέρα στο Άστρος Κυνουρίας για ΣΕΠΚ

Από το Άστρος Κυνουρίας θα ξεκινήσει φέτος η σειρά των τοπικών σεμιναρίων του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Συγκεκριμένα, το πρώτο προπονητικό σεμινάριο του ΣΕΠΚ θα λάβει χώρα...



... το Σαββατοκύριακο (02-03/04) στο κλειστό γυμναστήριο «Χ. και Ν. Γρηγορόπουλος», με βασικούς ομιλητές το Γιώργο Καλαφατάκη, το Θόδωρο Μπολάτογλου και το Θανάση Παπαχατζή.

Η ανακοίνωση: «Το πρώτο Τοπικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για το 2016 θα διεξαχθεί στο Άστρος Κυνουρίας στο κλειστό «Άστρους Χ. & Ν. Γρηγορόπουλος» το προσεχές Σαββατοκύριακο (02-03/04). Βασικοί ομιλητές θα είναι οι Γιώργος Καλαφατάκης, Θόδωρος Μπολάτογλου και Θανάσης Παπαχατζής, οι οποίοι θα αναλύσουν ενδιαφέροντα θέματα με κύριο γνώμονα τις νεαρές ηλικίες.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου (02/04) στις 16.00 με τον Θόδωρο Μπολάτογλου να αναλύει τη «motion offense: Give ’n ’ go-drive / spacing». Στις 17.30 θα πάρει τη σκυτάλη ο Γιώργος Καλαφατάκης που θα μιλήσει για την «ατομική προπόνηση ψηλών παικτών» παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ασκησιολόγιο. Η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με τον Θανάση Παπαχατζή, ο οποίος στις 19.00 θα αναφερθεί στην «ατομική επίθεση με πρόσωπο στο καλάθι».

Την Κυριακή (03/40) η τελευταία ημέρα του σεμιναρίου θα ανοίξει στις 09.00 με τον Θόδωρο Μπολάτογλου να αναλύει τη «motion offense: Screen away / hand off» και τον Θανάση Παπαχατζή στις 10.30 να εξηγεί το «defensive transition». Στις 12.00 ο Γιώργος Καλαφατάκης με την ομιλία του για τη «διδασκαλία της πάσας και του σουτ» θα ρίξει τους τίτλους τέλους στο πρώτο Τοπικό Σεμινάριο για το 2016. Όπως πάντα, η συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο είναι ελεύθερη».





ΠΗΓΗ: https://www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.