Header pic

Pic

Εκδήλωση προβολής της ταινίας με τίτλο «Από Βορρά σε Νότο, σ’ Ανατολή και Δύση»

Ανακοίνωση και πρόσκληση του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού στην προβολή της ταινίας με τίτλο «Από Βορρά σε Νότο, σ’ Ανατολή και Δύση».


Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση προβολής της ταινίας με τίτλο «Από Βορρά σε Νότο, σ’ Ανατολή και Δύση» του Φορέα Διαχείρισης με σκηνοθέτη τον Στέλιο Χαραλαμπόπουλο, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ. στοΑποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης (αίθουσα αμφιθεάτρου).

Η εκδήλωση προβολής της προστατευόμενης περιοχής όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.), της Ομάδας Νεανικής Πολυέκφρασης Αρκαδίας «Έλευσις» και του Αθλητικού Συλλόγου Βουρβούρων, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης με χορηγό την εταιρία «Δεληγιάννης».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Σας περιμένουμε όλους εκεί!



Με εκτίμηση,
Πανταζή Αικατερίνη
Ξεναγός Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Άστρους
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Τμήμα Πληροφόρησης Εκπαίδευσης & Δημοσιότητας

Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού
Άστρος Αρκαδίας, Τ.Κ. 22001
Τηλ.: 27550 22021 εσωτ. 5, Φαξ: 27550 22806

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.