Header pic

Pic

Ενημέρωση ενεργειών: «Παρέα» Αλληλεγγύης του Korakovouni WebRadio

Με πολλή χαρά είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για την κατάληξη κάποιων προσπαθειών Μας-Σας. Τη Δευτέρα, 28/3/2016, και την Τρίτη, 29/3/2016, παραδόθηκαν στη Γενική Ταχυδρομική κάποια πράγματα που είχαν συγκεντρωθεί για τους πρόσφυγες και όχι μόνο.



Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η Γενική Ταχυδρομική, στο πλαίσιο της δράσης της για την ανθρωπιστική κρίση, παρέχει δωρεάν συσκευασία και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς κοινωνικούς φορείς.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, τη Δευτέρα, παραδώσαμε είδη που προορίζονταν για το φορέα «Κοινωνική Κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”» που εδρεύει στον Κεραμεικό και το «Λήρειο Παιδικό Ίδρυμα» που βρίσκεται στο Μάτι Αττικής, ενώ την Τρίτη αποστείλαμε προϊόντα στην «Αλληλεγγύη Πειραιά & Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία Υποστήριξης Προσφύγων & Μεταναστών» που βρίσκεται στο Ελληνικό και στη Θεσσαλονική στους «Εθελοντές Θεσσαλονίκης – Αγάπη Χωρίς Σύνορα».

Εκτός από το Λήρειο Παιδικό Ίδρυμα, που σύμφωνα με το καταστατικό του «σκοπός του Ιδρύματος είναι η δωρεάν φροντίδα, ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση απροστάτευτων παιδιών, που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δεν βρίσκονται στη ζωή, είτε γιατί έχουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα», οι υπόλοιποι τρεις φορείς απευθύνονται στους πρόσφυγες.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι κάποια πράγματα παραδόθηκαν σε οικογένειες (και εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο θα συνεχίζει να γίνεται), που είτε οι ίδιοι δημοσιοποίησαν την ανάγκη τους, είτε ενημερωθήκαμε σχετικά μέσω τοπικών φορέων σε κάθε περίσταση. 




Και ενώ στις περιπτώσεις των φορέων θα φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε φωτογραφίες ή άλλο υλικό, προκειμένου για τη διαφάνειά μας, ΔΕ θα πράξουμε το ίδιο σε αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις για λόγους ηθικής………, ή καλύτερα για λόγους της δικής μας ηθικής…..ελπίζοντας να μην απέχει πολύ απ’ τη δική σας….

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους και προς όλους! Καλή μας συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.