Header pic

Pic

Άργος: Πυροβολισμοί και απόδραση κρατούμενου σε νοσοκομείο - Τον έπιασαν μετά από καταδίωξη

Πανικός στο νοσοκομείο του Άργους, μετά την απόδραση κρατούμενου - Έπιασε στον ύπνο τους αστυνομικούς και πήδηξε από παράθυρο. H προσωρινή απόδραση ενός αλλοδαπού κρατούμενου έγινε το πρωί από το νοσοκομείο Άργους, ...

...προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση σε επισκέπτες και ιατρικό προσωπικό. Ο αλλοδαπός, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των ανδρών της εξωτερικής φρουράς που τον συνόδευαν από τις φυλακές Ναυπλίου για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία για ορθοπεδικό πρόβλημα και πήδηξε από το παράθυρο ενός θαλάμου. Άρχισε να τρέχει προς το λόφο του Προφήτη Ηλία πίσω από το νοσοκομείο, αλλά έγινε γρήγορα αντιληπτός και ξεκίνησε καταδίωξη.

Πολύ γρήγορα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και της ασφάλειας. Κατά την καταδίωξη "έπεσαν" προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στον αέρα για εκφοβιασμό και ο δράστης παραδόθηκε. Λίγη ώρα αργότερα βρισκόταν και πάλι στα χέρια των αστυνομικών, που πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε η απόδραση του κρατούμενου.








ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.