Header pic

Pic

Στην Εθνική Μπάσκετ Κωφών ο Γ. Τετώρος για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα

 Για ακόμα μια φορά ο Γεώργιος Εμμ. Τετώρος θα προσφέρει τις «μπασκετικές» του υπηρεσίες στην Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών.


 Από το Καρπενήσι όπου γίνεται η προετοιμασία της Εθνικής πληροφορηθήκαμε πως μέσα στην 12άδα, για το Πανευρωπαϊκό Μπάσκετ που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη  θα είναι για άλλη μια φορά ο Γιώργος, καθώς είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας,

 Πρόκειται για μια ακόμα προσωπική δικαίωσή για τον «τρακατρουκα» (όπως είναι και το παρατσούκλι του) δείχνοντας ότι οι κόποι και η σκληρή δουλειά στο μπάσκετ δεν πάνε χαμένοι.

 Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή πορεία στην Εθνική και κατά την διάρκεια του τουρνουά (από τις 23 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου.) θα έχουμε εκτενή άρθρα για τα νέα και την πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.