Header pic

Pic

Η λαχειοφόρος του Συλλόγου Φίλων Πραστού

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΡΑΣΤΟΥ - "Καπετάν Γιωργάκης" , θέλει να  ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν τον παρών στην πρώτη εκδήλωση του συλλόγου,
και να ζητήσει συγγνώμη για τα όποια λάθη και ελλείψεις, απόρροια της έλλειψης εμπειρίας, αλλά  και του άγχους της πρώτης φοράς.

Μια όμορφη βραδιά, ένα άκρως ΔΗΜΟΤΙΚΟ γλέντι,  με πολύ τραγούδι και χορό μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Να ευχαριστήσουμε επίσης  τους μουσικούς και όλους όσους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, όπως και τα καταστήματα της περιοχής για το δώρα τους, στη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε.

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα δώρα που κληρώθηκαν και τους τυχερούς αριθμούς. Για να παραλάβετε το δώρο σας επικοινωνήστε στο 6973507516 (Αραχωβίτης Κωνσταντίνος).

Ευχαριστούμε θερμά για όλα!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Πηγή: Σελίδα Φίλων Πραστού στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.