Header pic

Pic

Δελτίο τύπου για τη Γιορτή του Ψαρά - Ματαίωση της γιορτής

Μετά από πρόσφατο τραγικό συμβάν, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων «Η Ευαγγελίστρια», μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει στον φετινό εορτασμό της καθιερωμένης Γιορτής του Ψαρά.


Επειδή ο πυρήνας της επιτυχημένης αναβίωσης του εθίμου της Γιορτής, είναι η προσωπική σχέση με κάθε επαγγελματία αλιέα ξεχωριστά, αλλά και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, φέτος και εμείς για τους ίδιους λόγους, αποφασίσαμε να μην πραγματοποιηθεί η Γιορτή.

Την ίδια ημερομηνία (Κυριακή 31 Ιουλίου), στον ίδιο χώρο, οργανώνουμε μια νησιώτικη βραδιά με τους: Σωτήρη Μαργώνη (βιολί), Θοδωρή Μέρμηγκα (κιθάρα – τραγούδι), Μαρία Πλουμή (τραγούδι – λαούτο) και Αυγερινή Γάτση (τραγούδι).

Στο θέατρο του Παραλίου Άστρους θα ακουστούν μουσικές, που θα μας ταξιδέψουν στη θάλασσα και τους ανθρώπους της.

Οι επαγγελματίες ψαράδες και ο Αλιευτικός Σύλλογος «Η Ευαγγελίστρια» θα είναι νοερά δίπλα μας.

Ραντεβού στην επόμενη αναβίωση του εθίμου της Γιορτής του Ψαρά το 2017.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.