Header pic

Pic

Παράλιο Άστρος: Μέλη του ξενώνα «Εστία» στις παιδικές κατασκηνώσεις

Τη «δωρεάν» παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Παιδικής Κατασκήνωσης του Δήμου Τρίπολης που βρίσκονται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοινωνικές και ...



...ψυχαγωγικές δραστηριότητες τα μέλη του Ξενώνα ΕΣΤΙΑ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης κατά το χρονικό διάστημα από 29 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου 2016 αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης.

Ο Ξενώνας ΕΣΤΙΑ θα αναλάβει την ευθύνη της δρομολόγησης των τυχόν απαιτούμενων ενεργειών και διαδικασιών από τις αρμόδιες αρχές ( αδειοδοτήσεις, εγκρίσεις κ.α.) και θα φέρει την ευθύνη λειτουργίας, καθαριότητας κ.λ.π. του παραχωρούμενου χώρου και των εγκαταστάσεων.

Προϋπόθεση της παραχώρησης των εγκαταστάσεων είναι η δέσμευση για ανάληψη εκ μέρους του ανωτέρω φορέα της δαπάνης για βλάβες ή ζημιές που τυχόν θα προκύψουν στα κινητά και ακίνητα στοιχεία της κατασκήνωσης (κτήρια, εξοπλισμός κ.α.) κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Επίσης θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε τόσο ο χώρος όσο και οι εγκαταστάσεις – ακίνητα και κινητά ( σκεύη, ηλεκτρικά, έπιπλα κ.α.)- θα παραδοθούν στη κατάσταση που θα τα παραλάβουν.


ΠΗΓΗ: https://www.kalimera-arkadia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.