Header pic

Pic

Η ιστορία του Κορακοβουνίου μέσα από πρόσωπα, μνήμες, εικόνες

Το Ίδρυμα Ράμμου, ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου και ο Σύλλογος Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου, υπο την αιγίδα του Δήμου Β. Κυνουρίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα:

«Η ιστορία του Κορακοβουνίου μέσα από πρόσωπα, μνήμες, εικόνες». Μία ερευνητική προσέγγιση του Παναγιώτη Εμμ. Λυτρίβη που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου την Παρασκευή 12 Αυγούστου  2016 στις 20:30.

Η πολύχρονη μελέτη του Παναγιώτη Λυτρίβη είναι βασισμένη σε έγγραφα, αρχεία και ιστορικά ντοκουμέντα και επιχειρεί να αναδείξει την ιστορική πορεία του Κορακοβουνίου ανα τους αιώνες, εστιάζοντας στα πρόσωπα που διαμόρφωσαν με τα έργα τους, την κοινωνικοπολιτική εξέλιξη του τόπου μας.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


3 σχόλια:

  1. ΦΙΑΣΚΟ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΩΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πότε θα γίνει αυτή η εκδήλωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Κορακοβουνίου την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στις 20:30.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.