Header pic

Pic

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique στο Λεωνίδιο

Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique, μας προσκαλούν σε μια μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016, στο προαύλιο του Γυμνασίου στο Λεωνίδιο. 


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ύστερα από μία σειρά πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων το χειμώνα που πέρασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Και μαζί με τους boğaz musique μας προσκαλούν ξανά σε μία σειρά συναρπαστικών συναυλιών, δημιουργώντας ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο ουσιαστικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Με την αυθεντική ατμόσφαιρα και τη μαγεία ενός post μικρασιάτικου πάλκου, προσαρμοσμένου στα ηχητικά δεδομένα και τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique προτείνουν ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα, που ενώνει το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως ενώνονται, συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές όλων μας. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, παρουσιασμένα με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, χωρίς να λείψουν και νέα, ανέκδοτα ακόμη τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της Ελένης και των bogaz που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Και μαζί υπόσχονται για μία ακόμη φορά πως κάθε live θα είναι μία συναρπαστική εμπειρία που θα καθηλώσει το κοινό, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Οι boğaz musique είναι οι:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμά

Σπανίδης Αλέκος - drums

Χατζησταύρου Αριστείδης- κιθάρες

Τσαρδάκας Απόστολος - κανονάκι, βιολί

Κελλάρης Χάρης - κοντραμπάσο

Διαμαντής Αργύρης – κρουστά




Γενική Είσοδος 10€

Προπώληση Εισιτηρίων


Λεωνίδιο: Κατάστημα «Γερμανός», Τηλ. 2757022422


Λεωνίδιο: Δίπορτο Café, ΚΤΕΛ Λεωνιδίου, Τηλ. 2757022255


Λεωνίδιο: Super Market Δέσποινα Κόκκορη, Τηλ. 2757022277


Τυρός: Καφέ Μπαλκόνι , Σαπουνάκης Ηλίας Τηλ. 2757041888


Άστρος: Κατάστημα «Γερμανός», Τηλ. 2755022044

Πληροφορίες τηλ. 6977451562 & e-mail: morfotikosleonidiou@gmail.com



Διοργάνωση: Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.