Header pic

Pic

Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου για το γήπεδο του Κορακοβουνίου

 Ο Α.Ε.Ε.Σ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ προσήλθε σήμερα στις 27-09-2016 ,κατόπιν προσκλήσεως ,στη Δημοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με θέμα "Προτάσεις ελλείψεων - συντηρήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου". 


 Πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας που τέθηκε και στην επιτροπή είναι η ανακατασκευή του Γηπέδου του χωριού μας έτσι ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές τέλεσης αγώνων του Ά τοπικού της ΕΠΣ Αρκαδίας. 

 Ο ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ επιδοκιμάζει οποιαδήποτε βελτιωτική ενέργεια σε όλα τα γήπεδα του Δήμου μας αλλά προτεραιότητά του είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης αθλητικής εγκατάστασης στο Κορακοβούνι. Ο ΑΕΕΣ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ θέλει το Κορακοβούνι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ και όχι "φτωχό συγγενή" , δεν ζητάει αλλά απαιτεί γήπεδο στο Κορακοβούνι. 

 Είμαστε βέβαιοι ότι με την συνδρομή του Προέδρου της επιτροπής αθλητισμού κ. Άρη Καλλαρετάκη ο οποίος θα μεταφέρει το αίτημα στο Δήμο , και με σύμμαχο το Δήμαρχο κ.Μαντά Παναγιώτη σύντομα θα βρεθεί λύση και το έργο του γηπέδου θα δρομολογηθεί. 

Μετά τιμής το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.