Header pic

Pic

Εξώδικο από δήμους Τρίπολης, 'Αργους - Μυκηνών, Βόρειας Κυνουρίας, Σπάρτης και Κορινθίων για τα απόβλητα

Εξώδικο προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου, έχει σταλεί από τους δημάρχους Τρίπολης, 'Αργους - Μυκηνών, Βόρειας Κυνουρίας, 


Σπάρτης και Κορινθίων, αναφορικά με την πρόταση αναθεώρησης του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης αποβλήτων Πελοποννήσου.

Οι δήμαρχοι καταγγέλλουν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ, πως άλλα αποφάσισαν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ κι άλλα έγραψαν στην απόφαση κι έστειλαν προς έγκριση στις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζεται - μεταξύ άλλων - στο εξώδικο των δημάρχων ότι, κρίνουν πως «το κείμενο, το οποίο με δική σας απόφαση έχει αποσταλεί προς τις αρμόδιες κατά το νόμο Υπηρεσίες προς έγκριση, δεν είναι σύμφωνο με τη ληφθείσα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου».

Εν τω μεταξύ να αναφέρουμε ότι αύριο το απόγευμα συνεδριάζει στην Τρίπολη, το διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με αντικείμενο την εκλογή νέου προέδρου στον Φορέα, ύστερα από την παραίτηση προ ενός μηνός, από το αξίωμα του προέδρου του δημάρχου Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικόπουλου, ο οποίος αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει υποβάλει άλλες δύο φορές την παραίτησή του και μετά την πίεση του διοικητικού συμβουλίου την έχει ανακαλέσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.