Header pic

Pic

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μπάνια τέλος, έρχονται ισχυρές καταιγίδες

Μας τα χαλάει ο καιρός. Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Πτώση της θερμοκρασίας



Χαλάει ο καιρός απ τις πρωινές ώρες της Τρίτης και από τα δυτικά με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Την Τρίτη, τα νησιά του ιονίου, η ήπειρος, η δυτική στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά μέχρι το τέλος της ημέρας η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική στερεά και η Θεσσαλία.

2. Την Τέταρτη, όλες οι προαναφερθείσες περιοχές κατά διαστήματα και κυρίως η ανατολική ηπειρωτική χωρά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται την Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 

ΠΗΓΗ:  http://.news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.