Header pic

Pic

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 8.12.2016 έως και χθες (13.12.2016), 



ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια εβδομήντα πέντε (875) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια σαράντα πέντε (645) ήταν ημεδαποί και διακόσια τριάντα (230) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια επτά (707) οχήματα.
«Συνελήφθησαν είκοσι επτά (27) άτομα, προσήχθησαν εκατόν είκοσι (120) και έ γινε έλεγχος σε οκτακόσια εβδομήντα πέντε (875).
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επτακόσια επτά (707) οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα οχτώ (178) παραβάσεις.
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στην Αργολίδα»

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν είκοσι (120) άτομα, από τα οποία εβδομήντα πέντε (75) ήταν ημεδαποί και σαράντα πέντε (45) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι επτά (27) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Μία (1) ημεδαπή στην Αργολίδα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.
Τρεις (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρεις (3) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Μία (1) ημεδαπή στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Τρεις (3) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για κλοπή οχήματος.
Τρεις (3) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για κλοπή.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Εξιχνιάστηκαν:
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, τρείς (3) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, που είχαν γίνει την 22/23.7.2016, η μία (1) στο Ναύπλιο Αργολίδας και οι άλλες δύο (2) στο Άργος Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας και ενός (1) 19χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν εβδομήντα έξι (176) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και μία (1) παράβαση για στέρηση Αδείας Μουσικών Οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο και ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.