Header pic

Pic

Με μεγάλη επιτυχία το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2017 (φωτο)

 Με μεγάλη επιτυχία και με την γνωστή συνταγή της διοργάνωσης Καρναβαλιού έγινε και φέτος το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2017 με συμμετοχές από όλη την Βόρεια Κυνουρία.


 Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής οι καρναβαλιστές μαζεύτηκαν στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κορακοβουνίου και από εκεί ξεκίνησε η παρέλαση για να ολοκληρωθεί στην πλατεία Κορακοβουνίου. Οι μέλισσες, το σχολείο του Σήμερα το μουσείου του αύριο, οι ναυαγοί, η σαρανταποδαρούσα, η κολοκύθα, το νυφοπάζαρο, το ουράνιο τόξο, οι μύγες το συνεργείο η λατέρνα φτώχει και φιλότιμο και άλλα άρματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την διοργάνωση ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα άρματα από Άστρος το Πειρατικό οι Άραβες οι Τσιγγάνοι, η ομάδα του Θυρεάτη και του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους.
 Μετά το τέλος της παρέλασης οι καρναβαλιστές έστησαν τον χορό τους γύρω από την φλεγόμενη ελιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενω ο σύλλογος διέμεινε δωρεάν την παραδοσιακή Κορακοβουνίτική πλακόπιτα, λουκάνικα, κολοκυθόπιτες κρασί και άλλους μεζέδες.

(σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες καθώς και βίντεο)
















































































1 σχόλιο:

  1. Ωραίο Καρναβάλι με αρκετό κόσμο με ωραία άρματα ειδικά από τους Αστρινούς. Το επίσημο άρμα του Συλλόγου μια αποτυχία. Όταν θες σαν σύλλογος να έχεις άρμα θα είναι προσεγμένο αλλιώς μην κάνεις τίποτα γιατί είναι και αδικία για τις άλλες ομάδες που δίνουν χρήματα για στολές και στολισμό. Έλλειψη οργάνωσης από τον Σύλλογο στον τομέα του φαγητού με λίγα λουκάνικα από τις άλλες χρονιές και με μην σωστή διανομή του φαγητού. Πρέπει κάποια χρονιά να σταματήσουν οι τζαμπατζήδες που γεμίζουν 10 φορές το πιάτο. Πρέπει να ακούγονται τα άσχημα. Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.