Header pic

Pic

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 στο Κορακοβούνι

 Μπορεί πλέον στο Κορακοβούνι να μην γίνεται ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου 1821 όπως γινόταν παλιά αφού το σχολείο έχει κλείσει, όμως ο εορτασμός πραγματοποιείται τιμώντας έτσι τους Ήρωες που πάλεψαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.


 Έτσι μετά την Θεία Λειτουργία στον Τρισυπόστατο Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας, οι κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία του χωριού όπου έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών από τον Πρόεδρο του χωριού Λυτρίβη Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου Λυτρίβη Γεώργιο και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορακοβουνίου Λυτρίβη Ιωάννη.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.