Header pic

Pic

«Α χώρα νάμου» το αθλητικό καλοκαίρι του Τυρού

Με τον τίτλο «α χώρα νάμου» που στην Τσακώνικη διάλεκτο σημαίνει «το χωριό μου» ο Τυρός ανοίγει το αθλητικό καλοκαίρι με τρεις εκδηλώσεις.




Διαβάστε περισσότερα παρακάτω:


ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Αγώνα δρόμου που θα διεξαχθει στον Τυρό Κυνουρίας στην Αρκαδία την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Γενικές πληροφορίες αγώνα

Ο αγώνας θα έχει αφετηρία από το λιμάνι του Τυρού όπου και θα τερματίσουν οι αθλητές κάνοντας ένα πλήρη κύκλο του κόλπου. Η συνολική απόσταση μιας ολόκληρης διαδρομής είναι 8000μέτρα.
Θα διεξάχθουν αγώνες 8χλμ( 1 γύρος) και 16χλμ.(2 γύρους)

Οι κατηγορίες αθλητών είναι: εώς 29ετών / 30 – 39 ετών / 40 – 49 ετών / 50 -59 ετών / 60+. Κάθε κατηγορία θα πρέπει να συμπληρώσει 10 τουλάχιστον συμμετοχές για να ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές ενσωματώνονται στην προηγούμενη ακριβώς κατηγορία και γίνονται μια.
Επίσης την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα Σάββατο 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί αγώνας παιδικός 1000m. (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)



Εγγραφές
 

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής από Παρασκευή 5 Μαϊου έως και Δευτέρα 29 Μαίου.


Εγγραφές θα πραγματοποιούνται επίσης Παρασκευή 2 Ιουνίου – και Σάββατο 3 Ιουνίου από 9πμ – 9μμ στα γραφεία της διοργανώτριας Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ (παραλία Τυρού Αρκαδίας).

Σε όλους τους αθλητές θα δωθούν έπαινοι συμμετοχής. Επίσης προεραιτικά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

Διαμονή – εστίαση

Μέσα από το site θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στους αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ), και φυσικά πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.

Μαζί με τα νούμερα θα διανέμετε έντυπος οδηγός αγώνα με όλες τις πληροφορίες των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα και τις προσφορές – εκπτωσείς που έχουν εξασφαλίσει για εσάς.
Σημαντικά

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα μοιραστούν μπουκάλια νερό, ισοτονικό ποτό, περάσματα με νερό για να δροσιστούν οι αθλητές (ντουζιέρες κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής) και στο τέλος μπανάνες.



Σας παραθέτουμε σχεδιάγραμμα της διαδρομής με μερικές πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. όπως και τα υψομετρικά στοιχεία της.




ΙΟΥΛΙΟΣ 2017: Κολύμβηση (περισσότερα σε λίγες ημέρες)
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017: Τρίαθλον (περισσότερα σε λίγες ημέρες)



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο ιστότοπο:
http://www.axoranamou.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.