Header pic

Pic

Ο Α.Ε.Ε.Σύλλoγος Κορακοβουνίου ευχαριστεί τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ευχαριστεί θερμά το συγχωριανό μας, ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας Δημήτριο Kουρμπέλη, για την οικονομική του ενίσχυση στο σύλλογο μας. 



Η ανωτέρω χορηγία του Δημήτρη ενισχύει οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια μας και αποδεικνύει έμπρακτα ότι εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος εκφράζοντας με τις πράξεις του το αληθινό του ενδιαφέρον και την αγάπη του για το χωριό του.

Ελπίζουμε η πράξη αυτή να βρει κι άλλους μιμητές στο μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ27 Ιουνίου, 2017 11:31

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΗΚΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.