Header pic

Pic

Ο βασικός αγωγός ύδρευσης του Κορακοβουνίου υποβλήθηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ

Την Δευτέρα, 17/07/2017 υποβλήθηκε στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο φάκελος υποψηφιότητας για χρηματοδότηση του βασικού 



αγωγού τροφοδότησης υδρευτικού ύδατος της Κεντρικής Δεξαμενής του Κορακοβουνίου με προϋπολογισμό 675.000 €.


Την ίδια ημέρα υποβλήθηκε και δεύτερος φάκελος για τον βασικό αγωγό ύδρευσης και του Παραλίου Άστρους με προϋπολογισμό 1.961.274,19€.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, κ. Μαντάς,  αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου «...Τα έργα υποβλήθηκαν με κωδικούς πράξης /MIS (ΟΠΣ): 5009791 και 5009400 στην πρόσκληση ΠΕΛ25 με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ» της 2040121-Ε.Υ.Δ. Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Είναι έργα που μελετήθηκαν, ωρίμασαν και υποβλήθηκαν από τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας με την άριστη επιμέλεια και συνεργασία της Μ.Ο.Δ..

Ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση της Μ.Ο.Δ., όσο και τους μηχανικούς που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας για την ωρίμανση των μελετών.

Πρόκειται για πληρέστατους και 100% ώριμους φακέλους με εγκεκριμένες μελέτες που έχουν λάβει όλες τις εκ του Νόμου απαραίτητες αδειοδοτήσεις (περιβαλλοντικές, τεχνικές, οικονομικές).

Στη συνέχεια, αναμένουμε τη συνεργασία με τη διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την έγκριση της χρηματοδότησης και την υλοποίηση των τόσο απαραίτητων έργων για τον Δήμο μας.

Η συγκρότηση και ωρίμανση των μεγάλων και αναγκαίων αυτών έργων για τον τόπο μας, απαίτησε τον υπερβάλλοντα ζήλο αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και της ΔΕΥΑΒΚ.

Όπως όμως έχουμε ήδη αποδείξει, με την καλή συνεργασία και τη σκληρή δουλειά, μπορούμε να υπολογίζουμε στις δικές μας δυνάμεις για την προσέγγιση χρηματοδοτήσεων μεγάλων έργων υποδομής, μαζί με τις υπόλοιπες μικρές και μεγάλες τομές στην καθημερινότητα των δημοτών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.