Header pic

Pic

H Υποδοχή της Iεράς Eικόνας της Θεοτόκου από το Λεωνίδιο στον Πραστό

 Με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα ο Πραστός υποδέχτηκε για 11η φορά την Ιερή Εικόνα της Θεοτόκου από το Λεωνίδιο, μια εικόνα η οποία είχε μεταφερθεί εκεί για να γλυτώσει από την καταστροφή του Πραστού από τον  Ιμπραήμ το 1826.


 Την εικόνα συνόδευσε η Φιλαρμονική της Νότιας Κυνουρίας φουστανελοφόροι από το χορευτικό σύλλογο Λεωνιδίου καθώς και Πραστιώτες φουστανελοφόροι με τα άλογα τους.
Στην συνέχεια ψάλθηκε ο παρακλητικός Κανών εις την Υπεραγίαν Θεοτόκο εντός του ερειπωμένου ναού της Μητρόπολης και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Σύλλογο Λεωνιδίου.

           





































1 σχόλιο:

  1. Here's a bit more details for the main costs associated with mortgages in Alberta. mortgage payment calculator Use the Mortgage Payment Calculator that may help you make a more informed decision about what you'll be able to afford. mortgage payment calculator canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.