Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβούνι από τον Πανθυρεατικό (φώτο)

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου από την ομάδα του Πανθυρεατικού το απόγευμα της Κυριακής 15-10-2017 στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με σκορ 0-3.


 Σε ένα όμορφο ματς η ομάδα του Πανθυρεατικού προηγήθηκε με τον Ιωάννη Αδάμη στο 26' με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η ομάδα του Κορακοβουνίου αντέδρασε και στο 45 κέρδισε πέναλτι με την Αλπίν Πόνζα το οποίο εκτέλεσε ο Ανδρέας Ρουμπής και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανθυρεατικού Ιωάννης Σούρσος.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου πίεσε να βάλει νωρίς το γκολ της ισοφάρισης αλλά στο 47' στην αντεπίθεση έγινε το 0-2 με τον Αγγελόπουλο με τον ίδιο παίχτη να κάνει το 0-3 ύστερα από λάθος της άμυνας του Κορακοβουνίου στο 60'. Αξιζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πανθυρεατικού είχε τρία δοκάρια.

*Το βίντεο του αγώνα θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.