Header pic

Pic

Τρίτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Ά Αρκαδίας. Τεγέα - Κορακοβούνι

Η Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Αρκαδίας θα βρει αντιμέτωπες τις ομάδες της Τεγέας και του Κορακοβουνίου, στο γήπεδο Φιλικών. 



Η αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με τα παιχνίδια Ορχομενός Λεβιδίου - Απόλλων Τυρού στο γήπεδο Λεβιδίου, Βρασιές - Ερμής Μελιγούς στο γήπεδο Αγίου Ανδρέα και τον αγώνα του Κορακοβουνίου εκτός έδρας απέναντι στην πάντα δυνατή ομάδα της Τεγέας.

Η αναμέτρηση της Τεγέας με το Κορακοβούνι θα ξεκινήσει στις 4.00μμ στο γήπεδο Φιλικών, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κύριοι Γκριτζέπης, Καματάκης και Δημογέροντας ενώ παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο κύριος Μπιρμπίλης.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 4.00μμ αντιμέτωποι θα βρεθούν Πανιώνιος Μεγαλόπολης με την ΑΕΚ Τρίπολης στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης, ο Πανθυρεατικός ενάντια στον Αχιλλέα, στο ντέρμπι του Άστρους (γήπεδο Άστρους) και ο Μαντινειακός με τη Δόξα Μεγαλόπολης στο γήπεδο Φιλικών.

Βαθμολογία Ά Αρκαδίας:


A/A
ΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙ



1.ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ6





2.ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ4




3.ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ4





4.ΑΠΟΛΛΩΝ3





5.ΑΧΙΛΛΕΑΣ3





6.ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ3





7.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ3





8.ΒΡΑΣΙΕΣ3





9.ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ2





10.ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ1





11.ΤΕΓΕΑ1





12.ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ0







Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.