Header pic

Pic

Ήττα στην πρεμιέρα για το Κορακοβούνι στην Μεγαλόπολη από τον Πανιώνιο

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στην Μεγαλόπολη στην πρεμιέρα του Ά τοπικού Αρκαδίας.


 Η ομάδα του Κορακοβουνίου παρόλο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20 ύστερα από στημένη φάση με τον Γιαννόπουλο να είναι ο σκόρερ του 1-0. Στην συνέχεια η ομάδα του Κορακοβουνίου έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων ισοφάρισε στο '60 με τον Ιωάννη Λυτρίβη αλλά στο 75' ο Γιαννόπουλος και πάλι από στημένη φάση έκανε το 2-1 φάση όμως που μπορεί ο παίχτης να ήταν και οφσάιντ.

 Έτσι η ομάδα του Κορακοβουνίου γνώρισε την ήττα με 2-1 και την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Πανθυρεατικό στον γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.