Header pic

Pic

KWR Τεχνολογία: Πώς να επαναφέρετε διαγραμμένα ή χαμένα αρχεία στον υπολογιστή σας

Το πρόγραμμα Recuva είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να επαναφέρετε διαγραμμένα αρχεία που σβήσατε κατά λάθος, από τον σκληρό σας δίσκο, USB στικ ή κάρτα μνήμης. 



Για να αυξήσετε τις πιθανότητες επαναφοράς μην αποθηκεύσετε τίποτα στο μέσο στο οποίο θέλετε να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία.

Επαναφορά Αρχείων

Πρέπει να κατεβάστε την εφαρμογή Recuva (κλικ εδώ). Εγκαταστήστε την εφαρμογή με διπλό κλικ στο αρχείο που κατέβηκε και επιλέγοντας γλώσσα και πατήστε επόμενο στη διαδικασία. Ακολουθήστε τις οδηγίες της εγκατάστασης. Με το πέρας της εγκατάστασης θα ανοίξει η εφαρμογή (αν δεν ανοίξει, επιλέξτε την από την επιφάνεια εργασίας).

Επιλέξτε τον τύπο των αρχείων που θέλετε να επαναφέρετε και πατήστε επόμενο.


Επιλέξτε την τοποθεσία όπου τα αρχεία ήταν αποθηκευμένα και το Recuva θα προσπαθήσει να τα εντοπίσει (πχ. Κάδος Ανακύκλωσης, Τα έγγραφά μου, Οι φωτογραφίες μου κλπ.) Πατήστε επόμενο.


Πατήστε το Start για να ξεκινήσει η αναζήτηση. Μόλις τελειώσει το Recuva θα σας δείξει τα αρχεία που εντόπισε. Επιλέξτε τα αρχεία που επιθυμείτε να επαναφέρετε και κλικ στο Recover.


Επιλέξτε την τοποθεσία που θέλετε να εμφανιστούν τα αρχεία μετά την επαναφορά (επιλέξτε άλλη τοποθεσία από αυτή που ήταν πριν, πχ δημιουργήστε έναν φάκελο με το όνομα temp).

Κάνετε κλικ στο «ok» και είστε έτοιμοι:


Πρέπει να μπορείτε να ανοίξετε τα αρχεία που επαναφέρετε.

ΠΗΓΗ: ccm.net / kwr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.