Header pic

Pic

Τέταρτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Ά Αρκαδίας. Κορακοβούνι - Δόξα Μεγαλόπολης

Δύο εβδομάδες μετά την τρίτη αγωνιστική και τη νίκη της ομάδας του Κορακοβουνίου απέναντι στην Τεγέα, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τη Δόξα Μεγαλόπολης εντός έδρας.




Η 4η αγωνιστική ξεκινά το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 3.00μμ (όχι πλέον 40μμ) με δύο παιχνίδια. Στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Ορχομενό Λεβιδίου και στο γήπεδο του Τυρού, ο Απόλλων θα βρεθεί απέναντι στις Βρασιές.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 300μμ, το Κορακοβούνι και η Δόξα Μεγαλόπολης θα αγωνιστούν στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, με διαιτητές της αναμέτρησης τους κυρίους Μυριούνη, Γκίτζια και Λιώρη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής είναι ΑΕΚ Τρίπολης - Πανθυρεατικός (γήπεδο Φιλικών), Ερμής Μελιγούς - Μαντινειακός (γήπεδο Μελιγούς) και Αχιλλέας Π. Άστρους - Τεγέα (γήπεδο Άστρους).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.