Header pic

Pic

Σοβαρή κλοπή στο γήπεδο του Κορακοβουνίου

 Κλοπή σημειώθηκε στο γήπεδο του Κορακοβουνίου πριν λίγες ημέρες
καθώς όπως μας ενημέρωσαν μέλη του Δ/Σ οι κλέφτες άρπαξαν τον χλοοτάπητα και τα νέα αποδυτήρια που είχαν κατασκευαστεί.

 Άγνωστο το πως το κατάφεραν αποτελεί μια αποτρόπαια πράξη καθώς το γήπεδο του Κορακοβουνίου είχε ανακατασκευαστεί πριν λίγο καιρό, καθώς είχε τοποθετηθεί σύγχρονος χλοοτάπητας και είχαν κατασκευαστεί νέα αποδυτήρια, με το αποτέλεσμα της πράξης αυτής το γήπεδο να παρουσιάζει την παλιά του μορφή (Δείτε ΕΔΩ)

Σημείωση
 Το άρθρο αυτό είναι καθαρά χιουμοριστικό καθώς θέλει να δείξει το ότι από όλα τα γήπεδα που έχουν ανακατασκευαστεί ή θα ανακατασκευαστούν στον Δήμο μας, το γήπεδο του Κορακοβουνίου παραμένει σε άθλια μορφή και οι υπεύθυνοι δεν έχουν προβεί σε καμία κίνηση ώστε να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος αθλητικός χώρος με ότι θετικό συνεπάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.