Header pic

Pic

Στις Βρασιές το ντέρμπι της Αρκαδίας με έντονα παράπονα από το Κορακοβούνι

 Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με αντίπαλο το Κορακοβούνι με την ομάδα του Κορακοβουνίου να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία του κ.Βεργέτη.


 Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και χωρίς γκολ η ομάδα του Αγίου Ανδρέα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι στο '47. Με παιχνίδι κέντρου κατά την μεγάλη του διάρκεια, με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, οι Βρασιές άνοιξαν το σκορ στο '70 με τον Πολυζωίδη και στο '83 με αντεπίθεση έκανε το 0-2 με το Κουρόγιωργα όπου ήταν και το τελικό σκορ.

 Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Κορακοβουνίου, έχει έντονα παράπονα, από την διαιτησία του κ.Βεργέτη καθώς και ενώ το σκορ ήταν 0-0 δεν υπέδειξε καθαρό πέναλτι μετά από ανατροπή του Κοντογιαννόπουλου, καθαρό πέναλτι σε χέρι ύστερα από σουτ του Μαριου Λάμπρου, το 0-2 ξεκινάει από καθαρό φάουλ στον Βαγγέλη Αδάμη  και στο ορισμό των καρτών.

 Κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστική αλλαγή, για την ομάδα του Κορακοβουνίου, ο Νικόλας Κουλεντιανός  και ο Ανδρέας Κουλεντιανός και ελπίζουμε να μην αποδειχθεί σοβαρός ο τραυματισμός τους και όλα να πάνε καλά και τους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.






















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.