Header pic

Pic

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σϋλλογος Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα διοργανώσει γλέντι στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του. 


 Την Παρασκευή 29-12-2017 θα πραγματοποιηθεί γλέντι στο κέντρο "Ρήγας" στο Κορακοβούνι με τιμή εισόδου 17€ (ανά άτομο με πλήρες γεύμα) διασκεδάζοντας και χορεύοντας με την ορχήστρα του Παναγιώτη Σούρσου (Στρουμπούλου).

  Νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στις 17:30 διοργανώνει εκδήλωση όπου θα γίνει προβολή παιδικής ταινίας ενώ κλόουν με παιχνίδια και χορό θα διασκεδάσει τους μικρούς φίλους ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα παιδιά με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.