Header pic

Pic

Πρόσκληση Αγιοπετριτών Αττικής σε εκλογές του Συλλόγου.

Το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση (Αρ. Πρωτ.: 149) του Συλλόγου που θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ, 11η Μαρτίου του έτους 2018 και ώρα 10η πρωινή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τεγεατικού Συνδέσμου, 



οδός Αριστοτέλους αριθ. 89, 4ος όροφος, Πλατεία Βικτωρίας, με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1. Εκλογή Προεδρείου
    2. Απολογισμός Προσωρινού ΔΣ
    3. Έγκριση Ισολογισμού (περίοδος Προσωρινού ΔΣ)
    4. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής (περίοδος Προσωρινού ΔΣ)
    5. Απαλλαγή των μελών του προσωρινού ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής
    6. Έκθεση Ελεγκτικών Κληροδοτήματος Ευστ. Βουζούκου
    7. Αρχαιρεσίες:
α) Εκλογές ΔΣ,
β) Ελεγκτική Επιτροπή,
γ) Κληροδοτήματος Ευστ. Βουζούκου και
δ) Ιδρύματος «Ίδρυμα Γεώργιος και Ανδρονίκης Καλαντζή».

Στη περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, την 18ην Μαρτίου του ιδίου έτους, την ιδία ώρα και στην ιδία αίθουσα.

Οι συμπατριώτες, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής (άρθρο 6 του Καταστατικού μας) και επιθυμούν με το άρθρο 26 του Καταστατικού να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθώς και για τα λοιπά παραπάνω όργανα, θα πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου από τις 6μμ έως τις 9μμ της Δευτέρας, της 5ης Μαρτίου του τρέχοντος έτους, προκειμένου να υποβάλλουν έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας σε ένα από τα παραπάνω όργανα και να καταβάλλουν τις συνδρομές τους το ύψος της οποίας προβλέπεται από το άρθρο 29 του Καταστατικού.

Προς εξυπηρέτηση των υποψηφίων αλλά και όσα νέα μέλη επιθυμούν να εγγραφούν, το Γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό εκτός της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας και στις 26.02.2018, ημέρα Δευτέρα, στις 28.02.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρες 6μμ με 9μμ και για το σκοπό αυτό θα διατίθενται έντυπα δηλώσεων.

Τέλος το προσωρινό ΔΣ το οποίο ορίστηκε με απόφαση του δικαστηρίου «αισθάνεται» βαρύ το φορτίο που φέρνει, προκειμένου ο υπεραιωνόβιος σύλλογος να γυρίσει στην κανονικότητα του, γι’ αυτό παρακαλούμε όλους τους συμπατριώτες μας που αγαπούν το Σύλλογο να προσέλθουν και κυρίως οι νέοι να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ» ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
(ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ)
Κάνιγγος 12 & Βερανζέρου
Τ.Κ. 106 77, ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.