Header pic

Pic

Χτυπά την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ η Εύη Τατούλη;

Την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να χτυπά έμμεσα η Εύη Τατούλη.
Αυτό δείχνουν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών...


 Οι φήμες που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Εύης Τατούλη όσον αφορά για το αν θα συμπεριληφθεί από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος για το Νομό Αρκαδίας όλο και πληθαίνουν.

Ταυτόχρονα ο Πέτρος Τατούλης όπως φαίνεται άρχισε να κρυφοκοιτάζει τον Σύριζα καθώς τα καλά λόγια πληθαίνουν από πλευράς του τον τελευταίο καιρό.

Αν συνυπολογιστεί φυσικά και η ''άγρια κόντρα'' Βλάση- Τατούλη και η βαριά κουβέντα του Βουλευτή ότι ''έκανε λάθος η Ν.Δ που στήριξε τον Πέτρο Τατούλη στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 μάλλον τα πράγματα μεταξύ ΝΔ και Τατούλη χάλασαν...
Επίσης όσον αφορά την Δημοκρατική Συμπαράταξη δείχνει ότι ψάχνει ''δικό της'' υποψήφιο για να αντιμετωπίσει τον νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στης προκείμενες Περιφερειακές εκλογές μάλλον και αυτή η πόρτα φαίνεται να κλείνει...
Οπότε τι μένει;
Μάλλον ο Σύριζα...

Μιας και φαίνεται παράλογο λοιπόν Πατέρας και Κόρη να ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα πιθανότατα να ακολουθήσει η κόρη τον πατέρα και να ανοίξουν και οι δύο μαζί τις πόρτες ''της Κουμουνδούρου''.

Μην μας φανεί παράλογο λοιπόν να δούμε την Εύη Τατούλη υποψήφια βουλευτή του Σύριζα στην Αρκαδία.

Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο ο μοναδικός που θα βγει χαμένος από όλη αυτή την υπόθεση μάλλον θα είναι ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (αν είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά) ή όποιος τύχει να βρεθεί απέναντι από την Εύη Τατούλη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τη δυναμική που συνοδεύει το όνομα του Πέτρου Τατούλη οπότε και το ειδικό βάρος της θυγατέρας του που το κληρονομεί!!!
Γράφει ο E.G στο http://www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.