Header pic

Pic

Επιχορήγηση σχεδιάζεται σε «λευκές περιοχές» η οποίες δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια

 Το πρόβλημα με τις «λευκές περιοχές» που δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικά κανάλια είναι γνωστό και αφορά άμεσα πολλά σημεία και στην Αρκαδία.

 Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης έθεσε σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Νόμου για την επίτευξη της καθολικής ψηφιακής τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής Επικράτειας.
 Με τη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, επιλύεται ένα καίριο ζήτημα, που έθεταν μετ’ επιτάσεως οι τοπικές κοινωνίες, καθώς δρομολογείται η εξάλειψη των προβλημάτων λήψης τηλεοπτικού σήματος που αντιμετωπίζουν περίπου 500 χιλιάδες κάτοικοι των λεγόμενων «λευκών περιοχών».
 Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, οι δικαιούχοι του νέου προγράμματος θα λαμβάνουν επιχορήγηση, ώστε να αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και ελεύθερης λήψης από τις ψηφιακές πλατφόρμες, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ο σύνδεσμος της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, είναι ο εξής: http://www.opengov.gr/digitalandbrief/?p=900

http://www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.