Header pic

Pic

Δεν διόρθωσε την αδικία για το μειωμένο ρεύμα στην Αρκαδία ο Αλέξης Τσίπρας

 Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα, υπήρχαν διάφορες δηλώσεις ότι ο Πρωθυπουργός, όταν έρθει στην Τρίπολη, θα άρει την αδικία και θα ανακοινώσει εφαρμογή μειωμένου τιμολογίου ρεύματος για όλη την Αρκαδία, τελικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν δεσμεύθηκε για τίποτα.
 Το μόνο που είπε ότι οι μειώσεις στο ρεύμα θα εφαρμοστούν στον Δήμο Μεγαλόπολης, κάτι που ήταν ήδη γνωστό από καιρό. Η εφαμρογή του μειωμένου τιμολογίου στον Δήμο Μεγαλόπολης, είναι απόλυτα σωστή, όμως η Αρκαδία ήθελε αυτή το μέτρο να εφαρμοστεί σε όλο το νομό.

Ο κ. Τσίπρας αρκέστηκε στα εξής … «Στο πλαίσιο αυτό θεσμοθετήσαμε το Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο, για την ενίσχυση των περιοχών που υποβαθμίζονται περιβαλλοντικά από τη λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων, όπως ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Η ρύθμιση αυτή θα οδηγήσει σε μειώσεις έως και 30% στους λογαριασμούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.»

http://www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.