Header pic

Pic

Αστυνομικό δελτίο για την περ. Πελοποννήσου έως και την Παρασκευή 9/3/2018

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (9.3.2018), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια (900) άτομα, εκ των οποίων τα εξακόσια σαράντα οκτώ (648) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα δύο (252) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια εβδομήντα επτά (677) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν εξήντα επτά (167) άτομα, από τα οποία ενενήντα εννέα (99) ήταν ημεδαποί και εξήντα οκτώ (68) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν ογδόντα ένα (81) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
Τρεις (3) ημεδαποί στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Δύο (2) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για κλοπή.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικό έγγραφο.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρεις (3) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Έξι (6) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός στη Λακωνία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επτά (7) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Τέσσερις (4) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Δεκατρείς (13) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δέκα (10) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν:
Από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 25.3.2017 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή. Επιπλέον, κατηγορούνται και δύο (2) ημεδαποί, 34χρονος και 33χρονη, γονείς του ανηλίκου, για παραμέληση εποπτείας του.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 3.3.2018 στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δώδεκα (312) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν:
Μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, στην Αργολίδα,
μικροποσότητα ηρωίνης, στην Κορινθία και
-74,4- γραμμάρια και πέντε (5) φυτά κάνναβης, στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.