Header pic

Pic

Απολογισμός και δράσεις του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αστρους


ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΔΡΑΣΕΙΣ 2017

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Αρκαδίας, στη προσπάθεια που κάνει έχει συμπαραστάτες το σύνολο των πολιτών οι οποίοι με κάθε τρόπο δείχνουν την αγάπη και την ευαισθησία τους απέναντι στα παιδιά. Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμπαραστέκονται στο έργο του και ιδιαίτερα ευχαριστεί τους:


  1. Αγρανιώτης Μιχ. Κωνσταντίνος
  2. Διαμαντόγιαννης Κωνσταντίνος
  3. Πρασσά Πέτρος- Ελένη
  4. Ηντα Βούλα-Άγγελος
  5. Οικογένεια Χασαπογιάννη Κωνσταντίνο
  6. Οικογένεια Χασαπογιάννη Βασίλειο
  7. Φρέντζος Ιωάννης
  8. Σωτηρόπουλος Μεγακλής
  9. Λούφα Γ. Μαρία
  10. Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος
  11. Δήμα Αικατερίνη
  12. Κοδέλλας Ηλίας
  13. Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιγούς
  14. Ζήκας Αλέξανδρος
  15. Κουτίβα Γελέντα
  16. Βλάχος Δημήτριος
  17. Ξύγκος Παναγιώτης
  18. Τυροβολάς Ιωάννης
  19. Οικογένεια Παπούλια Ιωάννη
  20. Τυροβολά Μαρία
  21. Σύλλογος Κνακεάτης Άρτεμις
  22. Πάπαλος Παναγιώτης
  23. Παπούλιας Παναγιώτης
  24. Τσαγγούρης Σταύρος
  25. Ατζινάς Παναγιώτης
  26. Ζωντήρος Χρήστος Παναγιώτη
  27. Χάρβαλος
  28. Κορακάκης Δημήτριος
  29. Μίχας Β.
  30. Γουδά Καλλιόπη
  31. Σπύρος & Τζένης Γρηγοράτου
  32. Οικογένεια Χασαπογιάννη Περικλή Βασιλείου


οι οποίοι προσέφεραν διάφορα χρηματικά ποσά.
Οι παραπάνω καταθέσεις αφορούν τους δωρητές από τον Φεβρουάριο 2017, που ανέλαβε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, έως τις 31/12/2017 και τα ονόματα είναι σύμφωνα με τις καταθέσεις που έγιναν στην Ε.Τ.Ε.
Καρναβάλι 2017
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους όσους μας βοήθησαν να λάβουμε μέρος στο Καρναβάλι 2017 που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρους.
Χοροεσπερίδα του Συλλόγου 25/03/2017
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Αρκαδίας.Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Καμπύλη Μαρίνο στη Μελιγού όπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο κ. Μπακούρης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δαλιάνης Γ. ,Δημοτικοί Σύμβουλοι, και πλήθος φίλων του Συλλόγου που όλοι μαζί κατέκλυσαν ασφυκτικά την αίθουσα.Στην ομιλία της μέλος του Συλλόγου μας κ. Χατζηθεοχάρη Μαρία ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση της χοροεσπερίδας, το Δ.Σ του συλλόγου, τα Μέλη, τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους .
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου μας, για την συνέχεια των δραστηριοτήτων του.
Ορχήστρα: Κακαβούλιας Ανδρέας, Κόκκορη Γιώτα, Κόκκορης Σωτήρης, Σούρσος Παναγιώτης (Στρουμπούλος), Μιχολιάς Ανδρέας, Λιόντος Βαγγέλης
Φαγητό: SELONTA – Παπαδοπούλου Αρχοντία, Ράμμα Τασούλα, Σούρσος Νικόλαος του Εμμανουήλ, Πατήρ Κύριλος, Γαρδικιώτης Νίκος
Ψήσιμο: Χιώτη Γούλα, CATERING “Τσιουλόγιαννης”, Διαμαντής Τρύφωνας
Προσφορά εργασίας:Πετρουλή Αθανασία, Κουρμπέλη Κωνσταντίνα, Κορδονούρη Ελένη, ΚουρμπέληςΔικαίος, Λυτρίβης Γεώργιος, Λυτρίβης Ιωάννης,Λυτρίβης Κωνσταντίνος,Κουλεντιαννός Ιωάννης
Ψωμί: ΠετρήςΔημήτριος(αλεύρι), ΠετρήΕυγενία(ψωμί)
Πατάτες: Σ/Μ Φλέτζερης Παναγιώτης
Τυρί: ΑλουπογιάννηςΠαναγιώτης «ο Φούντας», Αφοί Καραματζάνη
Οίνος: Σπανός Ιωάννης & Σία Ε.Ε., Πανταζόπουλος Ευάγγελος
Γλυκά: Μέλη του Συλλόγου
Γραφικό Υλικό: Καραματζάνης Ιωάννης
Χαρτικά Είδη: Φλέτζερης Παναγιώτης
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας και όλους όσους βοήθησαν, στην κουζίνα, στην καθαριότητα και στο σερβίρισμα.


Πασχαλινό Παζάρι 2017
Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2017 πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό παζάρι αγάπης για την ενίσχυση του Συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφερανανιδιοτελώς και με αγάπη χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα καθώς και τους Δαλιάνη Γεώργιο – Δαλιάνη Ευγενία για την παραχώρηση της αίθουσας.





Διεκδίκηση τοποθέτησης ηλεκτρικής Ράμπας ΑΜΕΑ
Μετά από πολλές προσπάθειες που είχαμε κάνει επί σειρά ετών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Παράλιο Άστρος στις 06/11/17 για να βρεθεί ο κατάλληλοτερος χώρος για την τοποθέτηση ηλεκτρικής – ηλιακής ράμπας ΑμεΑ(seatrack),για την εύκολη πρόσβασή τους στην θάλασσα.
Στην συνάντηση αυτή, πήραν μέρος,ο π/σ κ.Γ.Μπακούρης,η κ.Πουλοπούλου, υπεύθυνη της Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, ο αντιδήμαρχος κ.Π.Σαβούρδος,,εκπρόσωποι του συλλόγου ΑμεΑ Άστρους,ο πρόεδρος της τ/κ κ.Ν.Κωνσταντίνου και από την κατασκευάστρια εταιρία ,ο κ. Ιγάτιος Φωτίου και ο συνεργάτης του.

Αγορά ενός ορθοστάτη
Μια πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε με συνεργατικό τρόπο, ανάμεσα στο σύλλογο ΑΜΕΑ, τους συλλόγους γονέων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τον πολιτιστικό σύλλογο Παραλίου Άστρους και τους ιερούς ναούς της περιοχής για να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για την αγορά ενός ορθοστάτη.Ο στόχος φυσικά επετεύχθη, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι η αυτοπεποίθηση και η δύναμη που πήραν τα μέλη των συλλόγων για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.
Αφού συγκεντρώσαμε το ποσό, σε συνεργασία με τους γονείς παραγγείλαμε το μηχάνημα και μετά από κάποιους μήνες το παραλάβαμε.
Φιλικός αγώνας ανάμεσα στο Πανθυρεατικό-Παναρκαδικό που έγινε με επιτυχία για την ενίσχυση του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Άστρους ευχαριστεί και επικροτεί την πρωτοβουλία του Κούρου Ηλία και το Διοικητικού Συμβουλίου του Πανθυρεατικού για την επιτυχή διοργάνωση του φιλικού αγώνα Πανθυρεατικού-Παναρκαδικού.
Ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους παίκτες και τους προπονητές του Πανθυρεατικού-Παναρκαδικού καθώς και την Ένωση Διαιτητών Αρκαδίας για το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν.
Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο για την συμμετοχή του και ιδιαιτέρως τους Συλλόγους: Αθλητικός Σύλλογος ΜΑΝΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ, Αθλητικός Σύλλογος ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ο., ΑΙΟΛΟΣ, Σύλλογος Κέντρου Υγείας Άστρους, Πολιτιστικός Σύλλογος Άστρους, καθώς και το Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής, την ΕΠΣΑ Αρκαδίας, Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχο Πέτρο Σαβούρδο και την Εκπρόσωπο της Αντιπολίτευσης.
Παζάρι Αγάπης στη γιορτή του Ψαρά
Ο σύλλογος μας βρέθηκε φέτος στη γιορτή του Ψαρά που πραγματοποιήθηκε στο Παράλιο Άστρος.
Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης 2017
Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε όλους όσους μας πρόσφεραν αντικείμενα ή γλυκά ή και κάθε λογής πράγματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ιωάννη Κούβαλη για την αίθουσα που μας παραχώρησε καθώς και όλους όσους μας στήριξαν στην επιτυχία του παζαριού μας.
Ευχαριστούμε επίσης το Γενικό Λύκειο Άστρους που κάθε χρόνο κάνει γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά.
Τα ΑΜΕΑ του συλλόγου μας αποχαιρέτισαν την χρονιά με μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν με την βοήθεια των υπαλλήλων του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ και του δάσκαλου μουσικής κ. Χάρη Καμπύλη.
Τέλος, ευχαριστούμε τα μέσα δικτύωσης της περιοχής μας για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Με την εθελοντική στήριξη όλων σας καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε το έργο μας (παροχή θεραπειών, ειδικών δασκάλων, κ.α ). Σας ευχαριστούμε πολύ!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.