Header pic

Pic

Ανοικτός διαγωνισμός έργου «Αποκατάσταση - επούλωση λακούβων από βλάβες ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα»

Στα πλαίσια της εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος του έτους 2018 η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους ανάδοχους-εργολήπτες Δημοσίων έργων να καταθέσουν την έγγραφη προσφορά τους



για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ», του οποίου η τεχνική περιγραφή και ο προϋπολογισμός επισυνάπτονται.

Ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Εργολήπτη Δημοσίων Έργων, ειδικότητας οδοποιίας.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως την Πέμπτη 19/04/2018 και ώρα 14.00, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία (έντυπο-βεβαίωση εργοληπτικού πτυχίου, φορολογική – ασφαλιστική ενημερότητα και πιστοποιητικό ποινικού μητρώου).

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με βάση την οικονομικότερη προσφορά.


Πληροφορίες τηλ. 27550-24182
κ. Καγκλής Αναστάσιος

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ (12-04-2018)



Συνημμένα αρχεία:

meleti_epoylosis_lakkoyvon_apo_vlaves_ydreysis_ston_agio_andrea.doc
anakoinosi_gia_ergo_asfaltikon_ston_agio_andrea.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.