Header pic

Pic

Την Κυριακή 27 Μαΐου το Τyros Run 2018 George Marneris

 Αντίστροφη μέτρηση για το Tyros Run 2018 George Marneris που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018. Μια πραγματικά ξεχωριστή και μοναδική διοργάνωση που βάζει το γραφικό Τυρό Αρκαδίας στο χάρτη του δρομικού κινήματος της χώρα μας.
 «Με οδηγό την περσινή εμπειρία από την πρώτη μας διοργάνωση είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε έναν πολύ καλύτερο αγώνα. Τα δεδομένα είναι ιδανικά και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του». Δηλώσεις του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και γυμναστή Δημήτρη Λαλουδάκη οποίος συνέχισε: «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δρομέων από όλη την Ελλάδα και από τη γύρω περιοχή που θα επισκεφτούν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Τυρό για να απολαύσουν τα μέρη μας και να χαρούν τον αγώνα. Φέτος η διοργάνωση πλαισιώνεται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για όλη την οικογένεια. Όλοι μας αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε σε όλους τους επισκέπτες να προβάλλουμε τις ομορφιές του, προσθέτοντας κάθε χρόνο και κάτι παραπάνω στον αγώνα ώστε να γίνετε πιο ελκυστικός…. πιο ιδιαίτερος, αναδεικνύοντας τα ήθη και τα έθιμα (“τσακώνικη κουλτούρα¨) της ευρύτερης περιοχής. Καουρ εκα’νατε τα χώρα νά μου….(καλώς ήρθατε στην χώρα μας) όπως μας τόνισε στην Τσακώνικη διάλεκτο ο πρόεδρος της Ο.Ε.»

Οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές, μία των 16.000 μ. και μία των 8.000 μ. Παράλληλα υπάρχουν και οι παιδικοί αγώνες στις αποστάσεις των 500 μ., των 800 μ. και των 1000 μ. καθώς και Δρόμος 6.000 μ. Πεζοπορία – περπάτημα περιμετρικά του χωριού. Στους συμμετέχοντες των Αγώνων Δρόμου 8.000μ. και 16.000μ. θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άντρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης καθώς και οι πρώτοι της κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών.

Το Tyros Run 2018 – George Marneris είναι αφιερωμένο στον συμπατριώτη μας και αθλητή Γιώργο Π. Μαρνέρη ο οποίος σε ηλικία 19 χρονών έφυγε από την ζωή σε ατύχημα. Μέρος από τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη στήριξη των συλλόγων γονέων – κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Ν. Κυνουρίας η “Ζεστή Φωλιά” και φίλων ΑΜΕΑ Άστρους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι σήμερα το βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα της Διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.tyrosrun.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.