Header pic

Pic

Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι - 1η Ημέρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της δράσης «Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι 2018». Η συμμετοχή των μικρών μας φίλων ήταν μεγάλη, όπως και το ταλέντο τους στη ζωγραφική.



Πάνω από 25 λιλιπούτειοι φίλοι του συλλόγου υπό τη καθοδήγηση της εικαστικού Κωνσταντίνας Λαμπρινού έπαιξαν, διασκέδασαν, διδάχτηκαν και δημιούργησαν καταπληκτικά έργα, τα οποία είχαμε την τιμή να θαυμάσουμε.

Σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μέρα του «Πολύχρωμου Εικαστικού Καλοκαιριού 2018» και σε νεότερη ανακοίνωση από τον Α.Ε.Ε.Σύλλογο Κορακοβουνίου θα οριστεί η μέρα της έκθεσης των δημιουργιών αυτών, στη κεντρική πλατεία του χωρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.