Header pic

Pic

Σήμερα οι ''Onirama'' σε ένα μοναδικό live στο Χερονήσι

 Σήμερα το βράδυ στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί μέσα από την συνδιοργάνωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Αθλητικού Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορακοβουνίου και του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου ένα μοναδικό live με τους "Onirama"
το πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα στον χώρο της pop-rock τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το οποίο φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια στη μουσική και τα γιορτάζει ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει και bar με αναψυκτικά, ποτά, μπύρες και fast food καθώς και ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης.

Το Party θα αρχίσει από τις 18:30 με τον Dj Taso Rozi ενώ μετά το τέλος της συναυλίας το party θα συνεχιστεί με τους Dj Saki & Dj Cherouvim Petraki μέχρι... τελικής πτώσεως...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.