Header pic

Pic

Άκαρπες οι ολονύκτιες έρευνες για τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στο Άργος

 Δεν απέδωσαν καρπούς οι ολονύχτιες έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου αναβάτη του motocross που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.


Οι έρευνες συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας ενώ αναμένεται και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικό σκύλο.

Η νύχτα ήταν δύσκολη για τους οικείους, του φίλους και συγγενείς που αγωνιούν για το παλικάρι που όλοι εύχονται να είναι καλά στην υγεία του.

Η κινητοποίηση των αρχών από την πρώτη στιγμή ήταν μεγάλη, ενώ πολλοί φίλοι του συμμετέχουν και αυτοί ψάχνοντας σε πιθανά σημεία που μπορεί να είχε πάει για να κάνει αυτό που αγαπούσε πολύ, το motocross.

Οποιοσδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι, η αντιληφθεί οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Αυτή την ώρα 7:30 το πρωί της Δευτέρας δυνάμεις τις πυροσβεστικής κατευθύνονται λίγο έξω από το Άργος κοντά στον Άγιο Βασίλη στο ύψος της επιχείρησης Κουτρουφίνη όπου υπάρχει πληροφορία για εντοπισμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.