Header pic

Pic

Ευχάριστα τα νέα για τον 25χρονο στο Άργος: Εντοπίστηκε ζωντανός - Μεταφέρεται στο νοσοκομείο (φωτο)

 Λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας ανασυρθηκε τελικά από τη πυροσβεστική και παραλείφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 25χρονος μοτοσικλετιστής motocross που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.







Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η υποθερμία από τις πολλές ώρες που παρέμεινε μέσα στη νύχτα.





Ο νεαρός ανασυρθηκε σε ανάχωμα λίγο πριν τον Αγιο Βασίλη, προς τα σκουπίδια.πιθανόν όπου είχε πάει να κάνει motocross και κάτω από άγνωστες συνθήκες έπαθε κάποιο ατύχημα έπεσε και παρέμεινε όλη τη νύχτα στο σημείο, χωρίς να μπορέσουν να τον εντοπίσουν οι δυνάμει που έπαιρναν μέρος στις έρευνες.




Ο Μπάμπης είχε τις αισθήσεις του όταν έφθασαν οι άνδρες της πυροσβεστικής , ήταν ξαπλωμένος και φόραγε την στολή του και το κράνος του, κάτι που έπαιξε τεράστιο ρόλο, ενω η μηχανή του έχει κοπεί σε δυο μέρη. Ελπίζουμε ο Μπάμπης να ανακτήσει γρήγορα την υγεία του και όλα να πάνε καλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.